čtvrtek 30. ledna 2014

Jaké jsou výhody pomalého hrnce?

- šetří váš čas (všechny ingredience vložíte do hrnce, zamícháte, zapnete a hrnec vaří za vás)

- vaří bez tuků (pro pomalé vaření není nutné používat tuky, pokrmy jsou tak vhodné pro jakoukoliv dietu)

- šetří vaše peníze (oba stupně vaření mají minimální příkon, a to 75 až 250W)

- šetří vaše zdraví (zachování vitamínů a výživových hodnot pokrmů)

- jídlo se nepřipálí ani nevysuší (při pomalém vaření se nevypřuje tekutina a jídlo si tak uchová vynikající chuť)

- v pomalém hrnci můžete vařit téměř cokoliv (maso, zelenina, omáčky, přílohy, přesnídávky, guláše)

- nepotřebujete žádné další nádobí (pouze prkénko a nůž)


Jaké jsou nevýhody pomalého hrnce?
Jedna jediná. Jakmile začnete s pomalým vařením, už vám nebude chutnat jinak než z pomalého hrnce.



Žádné komentáře:

Okomentovat