tag:blogger.com,1999:blog-7861891008742256346.post9136524285143738980..comments2024-03-28T18:00:13.663+01:00Comments on Pomalý hrnec: Pikantní zelňačka s klobásou v pomalém hrnciPOMALÝ HRNEChttp://www.blogger.com/profile/17444347204015077542noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7861891008742256346.post-64921217537789598522019-12-12T18:32:09.457+01:002019-12-12T18:32:09.457+01:00Dík za pěkný recept, hledal jsem dnes zelňačku pop...Dík za pěkný recept, hledal jsem dnes zelňačku poprvé a určitě to zkusím. Klobásku dávám do jiných polévek (či spíš "Eintopfů") až nakonec mírně osmaženou, nenasákne a zachová si víc svoji chuť. Z jiných druhů polévek vím, že brambory v nich se dají dobře jíst i po zmražení. A zelí nejspíš také, takže v PH "navařím na měsíc". Miloslavhttps://www.blogger.com/profile/16396227909878269518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7861891008742256346.post-48151456915667639322017-04-23T11:36:24.978+02:002017-04-23T11:36:24.978+02:00Pomaláček budu mít příští týden. Polévku určitě vy...Pomaláček budu mít příští týden. Polévku určitě vyzkouším, ale brambory budou jistě tvrdé, když se vaří se zelím najednou...Ačrajhttps://www.blogger.com/profile/05214727015161223626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7861891008742256346.post-39670066309915248762016-04-21T14:51:14.273+02:002016-04-21T14:51:14.273+02:00Díky za váš komentář. Já polévku normálně vařím ta...Díky za váš komentář. Já polévku normálně vařím taky trochu jinak, ale v PH se mi vše krásně uvaří bez problémů. Smetanu s moukou nechávám raději vždy opravdu povařit, ale variant zelňačky je tolik, že každý má samozřejmě svůj osvědčený recept :-) A přeci jenom vaření v PH a v normální hrnci je trochu rozdíl. Každopádně díky za připomínky, pořád je co zkoušet a vylepšovat :-)POMALÝ HRNEChttps://www.blogger.com/profile/15812836274037188006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7861891008742256346.post-65610678971289970172016-04-18T18:36:36.957+02:002016-04-18T18:36:36.957+02:00Tahle polévka je prostě výborná!!! PH ještě nemám ...Tahle polévka je prostě výborná!!! PH ještě nemám (za chvíli jej objednám), jen si dovolím pár poznámek. Při "normálním" vaření dávám zelí později, než brambory z toho důvodu, že vařené se zelím špatně měknou. Nevím, jak s PH... Smetanu dávám až na talíř, polévka pak v hrnci déle vydrží (pokud se o ní někdo "nepostará")...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11426725736173346882noreply@blogger.com