Vepřové řízky v pomalém hrnci
V jednoduchosti je síla. Proč tedy nezkusit řízky v pomalém hrnci? Výsledek stojí opravdu za to!!!
500 g vepřového masa (plec, kýta)
trojobal (mouka, vejce, strouhanka)
sůl
olej
brambory na přílohu
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLHWMN-lqYDN_Hth7BjpJ_bj5Mbu_06mFHdgXR7a0GhP2oOqovYbuKILi24jnE8Dlko_sISMZDPRf_B7QqF5JXTtwHKRgpP7CovC6qobEdJVHrHoI15CRYklmzB2oQfSBZuNvD4XNrLgZR/s1600/P1170853c.jpg)
trojobal (mouka, vejce, strouhanka)
sůl
olej
brambory na přílohu
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme (není nutné) a z obou stran osolíme. Obalíme ho v trojobalu a zprudka osmahneme na oleji, cca minutu z každé strany. Takto připravené maso vložíme do pomalého hrnce, který zapneme na II. stupeň na 2h. Ničím nepodléváme! Jakmile je maso měkké, podáváme s bramborovou kaší.
Doporučení:
- uvedené množství surovin stačí na 4-5 porcí
Komentáře
Okomentovat