čtvrtek 30. ledna 2014

Jaké jsou výhody pomalého hrnce?


- udělá z vás výborného kuchaře (pomalý hrnec za vás uvaří a rodina pochválí vás, to je skvělé, ne? )

- šetří váš čas (všechny ingredience vložíte do hrnce, zamícháte, zapnete a hrnec vaří za vás)

- vaří zdravě, bez tuků (pro pomalé vaření není nutné používat tuky, pokrmy jsou tak vhodné pro jakoukoliv dietu či zdravé vaření)

- šetří vaše peníze (oba stupně vaření mají minimální příkon, většinou okolo 250W)
- šetří vaše zdraví (zachování vitamínů a výživových hodnot pokrmů)

- jídlo se nepřipálí ani nevysuší (při pomalém vaření se nevypařuje tekutina a jídlo si tak uchovává výbornou chuť)

- v pomalém hrnci můžete vařit téměř cokoliv (maso, zeleninu, omáčky, přílohy, přesnídávky, guláše)

- nepotřebujete skoro žádné další nádobí (pouze nůž a prkénko pro přípravu surovin)

- v keramické nádobě můžete pokrm přímo ohřát

Má pomalý hrnec nějaké nevýhody?
Jednu ano - jakmile s pomalým vařením začnete, už vám nebude chutnat jinak než z pomalého hrnce.



Žádné komentáře:

Okomentovat