Jaké jsou výhody pomalého hrnce?
- udělá z vás výborného kuchaře (pomalý hrnec za vás uvaří a rodina pochválí vás, to je skvělé, ne? )
- šetří váš čas (všechny ingredience vložíte do hrnce, zamícháte, zapnete a hrnec vaří za vás)
- vaří zdravě, bez tuků (pro pomalé vaření není nutné používat tuky, pokrmy jsou tak vhodné pro jakoukoliv dietu či zdravé vaření)
- šetří vaše peníze (oba stupně vaření mají minimální příkon, většinou okolo 250W)
- šetří vaše zdraví (zachování vitamínů a výživových hodnot pokrmů)
- jídlo plné chuti (chutě se během pomalení úžasně propojí a budete žasnout, co tento hrnec vykouzlí)
- jídlo plné chuti (chutě se během pomalení úžasně propojí a budete žasnout, co tento hrnec vykouzlí)
- jídlo se nepřipálí ani nevysuší (při pomalém vaření se nevypařuje tekutina a jídlo si tak uchovává výbornou chuť)
- v pomalém hrnci můžete vařit téměř cokoliv (maso, zeleninu, omáčky, přílohy, přesnídávky, guláše)
- nepotřebujete skoro žádné další nádobí (pouze nůž a prkénko pro přípravu surovin)
- v keramické nádobě můžete pokrm přímo ohřát
Má pomalý hrnec nějaké nevýhody?
Dvě ano - jakmile s pomalým vařením začnete, už vám nebude chutnat jinak než z pomalého hrnce.
Druhou nevýhodou je to, že vás vůně pomaleného jídla zbudí klidně i v noci ;-) ;-) ;-)
Druhou nevýhodou je to, že vás vůně pomaleného jídla zbudí klidně i v noci ;-) ;-) ;-)
Komentáře
Okomentovat